“Werken aan verdieping, balans
en een lange-termijn effect.”

 

Eleonoor de Boevère, Je Angst de Baas-coach. 

Programma Je Angst de Baas

Dit intensieve, individuele programma biedt jou de
kans om van je angst en onzekerheid af te komen.

Op deze pagina vind je alle informatie!

Geen behoefte aan een programma,
maar wel aan een gesprek?
Gratis en geheel vrijblijvend?

 

Ja, neem contact met mij op!

Vroeger was ik een klein, bang muisje. Ik liet mijn leven beheersen door angst. In mijn kinderjaren, als puber en ook als jonge volwassen vrouw was angst de overheersende factor bij alles wat ik deed. De drijvende kracht achter alles. Zonder dat ik me er bewust van was trouwens. Oké, ik besefte heus wel dat ik soms bang was. Maar dat angst zó alles bepalend was… dat zag ik niet.
In de ggz kreeg ik de diagnose Angststoornis NAO (niet anders omschreven).
Ik paste in geen enkel hokje. En geen enkele therapie hielp.

Uiteindelijk ben ik van al mijn angsten losgekomen. De sleutel tot zelfbevrijding heb ik zelf gevonden. Vandaag de dag ben ik een zelfbewuste vrouw die volop in het leven staat. Die zich niet laat leiden door angst of onzekerheid, maar die wéét waar ze voor staat. Die weet wat ze waard is en hoeveel ze kan betekenen voor anderen. Juist omdat ze zelf door diepe dalen gegaan is en daardoor anderen bij de hand kan nemen.


Experience without theory is blind, but theory
without experience
is mere intellectual play.

(Immanuel Kant)

 

Als geschoold en ‘ervaringsdeskundig’ coach, draag ik mijn eigen ervaringen met me mee. Vanuit mijn zielsmissie wil ik er ook zijn voor jou. Want ik ben ervan overtuigd dat ieder mens tot bloei kan komen. Dat ook jij ‘kan worden wie je eigenlijk bent’. Zonder angst, onzekerheid, belemmerende overtugingen of negatieve gedachten die je steeds zo klein maken en tegenhouden om te groeien.

Mijn levensverhaal (in ‘t kort) deel ik hier. Ik heb geen geheimen, niets om me voor te schamen. Integendeel, ik ben trots op wie ik ben. Ondanks, nee – dankzij alles wat ik meegemaakt heb. En waar ik ook nu nog doorheen ga. Dat gun ik jou ook. En als jij dat écht wilt, zul jij dat ook bereiken, net als ik. Je zult een sterke persoonlijkheid worden. En – je angst de baas!

Tijdelijke actie  &  unieke kans!

‘Je angst de baas’ is een intensief, individueel programma waarmee jij van je angst(en) af kunt komen. Samen met mij.
Het programma is opgebouwd uit een intakegesprek, 6 individuele coachsessies, 10 online lessen, tussentijdse opdrachten en een lange-termijn advies.

 

De proefperiode van dit programma was zeer succesvol. Graag wil ik nog veel meer mensen laten kennismaken met deze methode én met een leven zonder angst. Méér mensen de kans geven om eindelijk zichzelf te worden. Zonder voortdurend te lijden aan onnodige angst.
Tijdens dit programma krijg je echt ‘waar voor je geld’. Waarom? Omdat ik je daarbij intensief coach. Iedere deelnemer is uniek en verdient daarom een eigen, specifieke aanpak-op-maat. Samen werken we dus aan jouw unieke situatie en angstproblemen.

Praktische informatie:

 • ‘Je angst de baas’ is een zgn. ‘blended’ programma; het bestaat uit een intakegesprek, 10 wekelijkse ‘online’ videolessen en 6 individuele face-to-face sessies (na les 2, 4, 6, 8, 9 en 10) van 45 minuten. Deze vinden plaats in mijn praktijk of via videobellen (whatsapp, skype, messenger, teams). Na elke videoles volgt een opdracht, waar je ook feedback op krijgt. Na afloop van het programma ontvang je een persoonlijk lange-termijn advies.

 • Het programma is opgedeeld in 3 delen:
  – deel 1 – les 1 t/m 4  én 2 coachsessies
  – deel 2 – les 5 t/m 8 én 2 coachsessies
  – deel 3 – les 9 en 10 én 2 coachsessies

 • De opbouw en inhoud van het programma bestaan uit waardevolle subthema’s en ‘practice based’ effectieve methoden.
  Deze zijn zodanig op elkaar afgestemd dat toegewerkt wordt naar verdieping, integraliteit, balans en lange-termijn effect.

 • De opdrachten dienen binnen een week uitgevoerd te worden. Hiervan doe je kort verslag, wat je vervolgens instuurt.
  Daar krijg je vervolgens ook weer feedback op.

 • Het programma betreft een ‘pilot’ en kan daardoor gaandeweg aangepast worden. Eventuele aanpassingen gaan nooit ten koste van de inhoud of de duur, maar betreffen een verrijking. Jouw input en feedback is hierbij van groot belang.

Jouw investering

De huidige prijs is als volgt:

 • 10 wekelijkse videolessen  (à  €400)

 • wekelijkse oefeningen incl. feedback  (à  €350)

 • 6 (1-op-1) coachsessies van 45 minuten  (à  €400)

 • lange-termijn advies  (à  €100)

Normaal tarief:  €1250,-

 

 

Veel geld? Niet als je je realiseert wat je ervoor krijgt…
en wat je er uiteindelijk mee bereikt!

 

Een leven zonder angst is onbetaalbaar.

 • Betalen kan ineens of in 3 maandelijkse termijnen  (ex btw).

 • Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Geen behoefte aan een programma,
maar wel aan een gesprek?
Gratis en geheel vrijblijvend?

 

Ja, neem contact met mij op!