Wat anderen over mij zeggen…

Ik had eerst met jou een heel fijn gesprek. Toen heb ik eigenlijk meteen besloten om die methode te doen. Het voelde gewoon goed, want jij weet heel goed wat angst is en dat gaf wel vertrouwen. Maar het was wel heel erg moeilijk! Ik heb echt zitten zweten, letterlijk en figuurlijk. En ik wilde ermee stoppen halverwege. We hebben toen een paar keer gebeld en dat was echt heel fijn. Ik voelde dat ik er niet alleen voor stond. Ik ben echt zo ontzettend blij dat ik doorgezet heb!

Claudia

Vroeger had ik al heel veel therapie gehad dus ik geloofde niet zo heel erg dat ik met dit traject nou wel van mijn klachten af zou komen. En het geld had ik eigenlijk ook niet maar dat heeft mijn moeder voor me betaald. Ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb, wat een verschil met andere hulpverleners waar ik nooit echt veel verder mee kwam. Wat ik wel lastig vond is dat de laatste stappen best snel gaan, daar had ik meer tijd voor willen hebben.

Paula

"Ik ben echt heel diep gegaan en heb zoveel inzichten gekregen over mezelf, over wie ik WERKELIJK ben. Dat is niet dat bange meisje van vroeger. Ik ben gaan inzien dat ik onbewust heel veel lagen om mezelf heen had gebouwd. Die gaven me altijd een gevoel van veiligheid. Maar in werkelijkheid was dat natuurlijk een schijnveiligheid. Daardoor leefde ik onder een deksel. Dat is wat ik nu ook heel duidelijk zie, maar vooral ook VOEL. Vroeger was dat heel lastig voor mij, want dan voelde ik die angst. Eigenlijk ben ik daar nu dwars doorheen gegaan. Dat was niet makkelijk, maar ik heb het wel gedaan! En daar ben ik zoooo blij om. Ik voel me echt een totaal ander mens, helemaal bevrijd van die oude angstgevoelens die me ALTIJD beperkten. Het voelt alsof ik nu eindelijk kan gaan LEVEN!'

Ans

Bedankt Eleonoor ik heb er heel veel aan gehad. Je hebt me vooral heel veel nieuwe inzichten gegeven en mijn angstklachten zijn echt bijna helemaal weg!

S.v.K.

Ik vond het een heel fijn traject, dankjewel! Ik ben er nog niet, maar ben nu zelf bezig om de stappen nog een keer te doen. En ik voel me echt steeds sterker worden. Ik zie je gauw weer groetjes L.v.D.

L.

“Dankzij de BEZIELING-methode kan ik nu eindelijk mezelf zijn. Zonder angst voor ‘wat anderen van me zouden kunnen denken’ of ‘wat er zou kunnen gebeuren’. Het voelt alsof ik na 42 jaar eindelijk vrij ben. Als Mandy 2.0!”.

Mandy

Ik wil je nogmaals bedanken voor het traject. Ik kan ook echt dingen concreet toepassen en lees je terugkoppelingen nog geregeld terug. Ook het maatwerk heb ik als zeer prettig ervaren, en voelde me heel vrij om alles te vertellen

Ronald

Laat mij ook jou helpen je angst de baas te worden!

Ik kom graag met je in gesprek! Dat kan bijvoorbeeld in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij voorkeur in mijn praktijk, maar per telefoon of via beeldbellen kan natuurlijk ook! Vertel me je verhaal, waar je tegenaan loopt en wat jouw angst is. Bij een wederzijdse klik (en jouw vertrouwen in mij!) kijken we samen hoe ik jou het beste zou kunnen helpen. Pas daarna maken we eventueel afspraken. Het mag dus ook bij deze eenmalige kennismaking blijven, je bent tot helemaal niets verplicht!

Via onderstaande button laat je je gegevens bij mij achter en neem ik vervolgens contact met je op voor een afspraak.
Dat doe ik binnen 24 uur, op de door jou gewenste manier.