Totdat ik wist waarom Black Friday, Black Friday heet, vond ik het maar een bedreigende titel. Want als je (net als ik vroeger) last hebt van angsten, is “Black Friday” nou niet echt iets wat positief op je doorwerkt, zeg maar. Het klonk donker, eng, onheilspellend. Iets met zwarte magie ofzo, daar associeerde ik het onbewust mee. Terwijl het gewoon om een commerciële sales-hype gaat. De titel verwijst naar de mensenmassa die op de koopjes afkomt. Zeker in het pré-internet tijdperk (nog even los van het corona-tijdperk) zag het namelijk zwart van de mensen, in de winkels waar vette kortingen werden aangeboden.

 

Ik heb niks met Black Friday. Associaties met de naam heb ik gelukkig ook allang niet meer 😊
Maar ik weet dat veel mensen om me heen (w.o. mijn drie dochters, tja) er wel verzot op zijn. Begrijp ik, want het kan je natuurlijk wel veel geld schelen. Mits je de juiste aanbiedingen kiest natuurlijk.

Ik doe vandaag een duit in het zakje. Gewoon, omdat het kan. En omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, m.b.v. de unieke BEZIELING-methode. Daarom krijg je t/m aanstaande zondag 28 november 60% korting op de e-learning van het programma Je Angst de Baas. Dit geldt alléén bij betaling in termijnen! Je betaalt dan echt maar een schijntje, namelijk 3 keer €65. Waar heb je het over, als je weet wat je daarmee kunt bereiken…!

 

In deze online versie van het programma ga je leren hoe je je angst de baas kunt worden. Aan de hand van concrete stappen neem ik je mee op weg naar dat doel. Je krijgt opdrachten, die je zelfstandig kunt uitvoeren. Aan het eind van de rit bundel je de uitwerkingen daarvan en stuur je me die toe. Dan volgt nog een eindgesprek (in mijn praktijk of via Zoom) waarin ik je nog eventuele handvatten kan geven.

 

Wil je hiervan gebruik maken, check dan deze pagina

 

En mocht je nog vragen hebben, neem dan hier contact met me op.