Herken je dat? Dat wanneer het mooi weer is, je ook beter in je vel zit? Veel mensen hebben dat, je bent niet de enige. Dat is biologisch ook verklaarbaar. Je lichaam maakt vitamine D aan door zonlicht. En vitamine D heb je onder meer nodig voor een goede werking van je brein. Zonlicht versterkt bovendien je afweersysteem en je spieren, botten en tanden.

Je lichaam hunkert dus naar zonlicht, omdat het vitamine D aanmaakt. Maar zonlicht zorgt ook voor meer testosteron, waardoor je je sneller aangetrokken voelt tot andere mensen. Het geeft je eerder een goed gevoel. En zonlicht zorgt ervoor dat je helderder kunt denken en je meer bewust bent van dingen.

We boffen, want op dit moment schijnt de zon nog. En het is zomer, dus lang licht. Maar evengoed, aan alles komt een eind. Komende week gaat het weer regenen, volgens de weer-app. En ook al lijkt de zomer pas net begonnen, de dagen worden alweer korter..

 

Waar ook een einde aan komt, is de fikse korting die ik op mijn programma en mijn traject geef. Aan beide kun je – tot het einde van deze maand (dus t/m a.s. woensdag 30 juni) – met 50% korting deelnemen. Daarna vervalt dit aanbod.

Het programma en het traject zijn gebaseerd op de bezieling-methode, waarmee je je angst de baas kunt worden. Heb je daar nog vragen over, of twijfel je nog of het voor jou zou kunnen werken, neem dan contact met me op.

 

 

Fijne dag, en geniet nog even van de zon!