Let op: ik heb een héél aantrekkelijk aanbod, voor maar VIJF mensen!
Lees ff door 🙂

Misschien heb jij het gevoel dat je afhankelijk bent. Afhankelijk van anderen: van je partner, van je ouders, van je baas, van hulpverleners. Grote kans dat je je ook afhankelijk voelt van pillen. Die heb je gekregen om je klachten onder controle te krijgen, maar gaandeweg merkte je dat die rotzooi jóu de baas is geworden. Je kunt niet meer zonder.

 

En weet je wat? Het klinkt niet aardig, en ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Maar eigenlijk heb je dat zelf allemaal toegestaan. Jij hebt het allemaal laten gebeuren. Niet dat je dat wilde, maar je deed het (onbewust) toch. Jij gaf het stuur uit handen en ging zelf op de passagiersstoel zitten. En dan niet naast de bestuurder – nee, achterin. Zo werd je volledig afhankelijk van wat anderen deden, wat ze vonden, waar ze naartoe reden, wat ze bedachten dat goed voor jou was.

Eigen regie

 

Dikke kans dat je nu zo vast zit, dat je misschien zelfs wel het gevoel hebt dat je er niet meer uit kunt komen. Dat er geen weg terug is. Maar ik kan je vertellen dat dat absoluut niet het geval is. Er is altijd een weg terug. Jij bent als mens niet op deze wereld om je door anderen te laten bepalen. Ook al hebben anderen de beste bedoelingen met jou – JIJ mag de regie over je eigen leven (terug)pakken.

Als je op dit moment nog geen idee hebt HOE dan, of je denkt dat jij de grote uitzondering bent en dat dit voor jou dus niet geldt, mail me dan.

Oja, en ik heb ook nog iets gaafs. Maar dan alleen voor de mensen die dit lezen (want anders zouden ze het ook niet kunnen weten 😉 ) Ik wil graag vijf mensen de kans geven om met een extra korting BOVENOP de nog geldende korting (namelijk 60%) mijn online training te volgen.

 

De training kost eigenlijk €475.
Tijdelijk geldt die 60% korting en betaal je maar €195.

Maar: voor vijf mensen heb ik een speciaal aanbod.

 

Vijf mensen betalen nu dus geen €195, maar slechts €90 (dus nog minder dan de helft!). Een waanzinnig aanbod dit, en eigenlijk te belachelijk voor woorden. En je kunt het nog in termijnen betalen ook – zonder extra kosten (dus 3x €30). Het enige wat ik ervoor terug vraag, is een review na afloop. Dus dat je mij laat weten wat het je gebracht heeft. That’s all.

 

Wat je hiervoor moet doen, is mij gewoon snel een mailtje sturen. Dan zorg ik ervoor dat jij voor dat absurd lage bedrag toegang krijgt tot de leeromgeving. Maar wacht niet te lang… Oftewel: pak zelf de regie!