Ik ga stoppen. Niet helemaal natuurlijk, ik leg het even uit.
Waarom ga ik (deels) stoppen? Omdat ik van betekenis wil zijn voor jou. Afgelopen jaar heb ik veel cliënten mogen helpen hun angst de baas te worden. En met succes. Dat geeft voldoening, eerlijk waar. Ik doe daarmee wat ik graag doe: jou helpen om die afschuwelijke, vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik weet als geen ander wat angst met je doet. Hoe het je kapot kan maken. Hoe het je klein houdt. Hoe je niet kan zijn wie je werkelijk bent. En hoe je daarmee uren, dagen, weken en jaren van je leven “vergooit”.

Wanneer ik iemand zie opklimmen, sterker worden en stappen zetten naar een ander leven, een leven zonder angst, dan voel ik me intens gelukkig. Want dat is waarvoor ik dóe wat ik dóe.

Waarom dan stoppen?


Vreemd dat ik dan met dit programma ga stoppen, zou je zeggen. Klopt. Maar naast mijn ‘drive’ om jou van je angstklachten af te helpen, is er nog een grotere, overkoepelende ambitie. Die gaat niet alleen over angst. Want in feite is angst maar één van de emoties die wij kennen. Het is slechts een onderdeeltje van wie wij als mens zijn. Als dat onderdeeltje de overhand heeft, beheerst het je leven. Dan is dat een immens groot stuk. Maar door het in perspectief te zien, realiseer je je dat het eigenlijk weinig voorstelt. Dat zie je pas als je erboven staat. Dus als je je angst de baas bent. Als je bovenop de berg staat en naar beneden kijkt, overzie je alles.

Mijn online programma blijft daarom voorlopig nog beschikbaar. Hiermee kun je je angst de baas worden, op een makkelijke, veilige, laagdrempelige manier. Mocht je op korte termijn toch meer willen dan dit online programma, neem dan contact met me op.

Wat gaat er precies veranderen?

Ik stop per 1 januari 2022 met het programma en het traject Je Angst de Baas.
Vanaf dan ga ik me, als leefstijlcoach en holistisch therapeut, meer focussen op leefstijl, vitaliteit en spiritualiteit, vanuit mijn bedrijf Vitale Waarden. Ik ga me daarin hoofdzakelijk richten op mensen met overgewicht. Daartoe heb ik een anders-dan-anders programma ontwikkeld: Afvallen zonder Dieet.NU. Dit programma staat op een aparte website. Dus: als jij (ook) graag wilt afvallen, je strijd met eten wilt oplossen en/of je leefstijl wilt veranderen, lees dan vooral even door!

Afvallen zonder Dieet.NU

Ruim de helft van alle Nederlanders heeft overgewicht. Veel mensen hebben al van alles geprobeerd om van hun overtollige kilo’s af te komen. Vaak door voedingsadviezen (bijv. van een diëtiste) of via uiteenlopende afslankdiëten. Twee strategieën die meestal niet (of alleen tijdelijk) helpen. Hoe dat komt, lees je onder andere hier.
Het programma Afvallen zonder Dieet.NU helpt je om met je mindset, dus je overtuigingen, een gezond gewicht te bereiken en je strijd met eten op te lossen. Daarmee hoef je dus geen dieet te gaan volgen. Een dieet werkt niet, is vaak ongezond en schadelijk en raad ik daarom altijd af! In mijn gratis e-book leg ik uit hoe dat zit.

Angst leidt vaak tot overgewicht

Het fijne van het programma Afvallen zonder Dieet.NU is dat het aandacht besteedt aan je onderliggende emoties, gedachtepatronen en gedragingen. Díe zul je moeten aanpakken, om een structurele oplossing te bereiken. En wellicht herken jij bij jezelf dat ook angstgevoelens bijdragen aan een ongezond eetpatroon. Bijvoorbeeld omdat je je emoties “wegeet”. Wanneer angst overheerst, is het sowieso lastig om je leefstijl te verbeteren. Met dit programma kun je die impasse doorbreken.

Het programma Afvallen zonder Dieet.NU duurt een halfjaar, met 10 groepsbijeenkomsten van anderhalf uur. Je krijgt steeds intensieve opdrachten, waar je ook feedback op ontvangt. Tussen de bijeenkomsten door is er de mogelijkheid van online begeleiding.

Tijdelijk aanbod


Omdat jij mij al langer volgt, geef ik eenmalig een ZEER aantrekkelijke korting op het groepsprogramma.
De startdatum daarvan is 29 januari en de bijeenkomsten zijn online via Zoom. Dus geen reistijd, geen kans op besmettingen, maar wel dezelfde waarde, interactie en resultaten. Want met dit programma bereik je een blijvend gewichtsverlies en/of en een einde aan je strijd met eten. Je zult eten niet meer gebruiken om je emoties, zoals angst, te dempen. Hoe gaaf is dat?!

Binnenkort gaat de prijs van dit groepsprogramma omhoog. De huidige prijs is (nu nog) €480 (of 4 termijnen van €125).
Maar! Voor jou, als trouwe lezer van mijn nieuwsbrieven, blogs of posts, geef ik tijdelijk bijna 40% korting. Je betaalt nu slechts €300 (of 4 termijnen van €80).
Dit aanbod komt echt nooit meer terug!

Let op!

Dit aanbod geldt t/m 9 januari. Je ontvangt deze korting alleen via onderstaande links. Wanneer je je plekje via de site reserveert, betaal je dus wél het volledige bedrag (dus zonder korting)!

 

Klik hier voor betaling ineens

Klik hier voor betaling in 4 termijnen

Klinkt interessant, maar je twijfelt nog?

Dat snap ik. Je hoeft ook niet meteen te beslissen. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een gratis (online) inspiratiebijeenkomst bij te wonen, waarin je eventuele vragen kunt stellen.
Deze zijn op 2, 7, 9, 16 en 23 januari. Geheel vrijblijvend!

En verder…

Verder wil ik jou, als lezer van mijn nieuwsbrieven of blogs van Je Angst de Baas, enorm bedanken voor je aandacht en tijd. Zonder jou kon ik dit allemaal niet doen. Binnenkort stop ik definitief met deze blogs. Jouw e-mailadres zal ik dan overzetten naar mijn andere mailinglijst (Vitale Waarden). Daarin inspireer ik je over leefstijl, vitaliteit, spiritualiteit en mindset. Ook over angst zal ik regelmatig schrijven, omdat dat dat een onderwerp is dat hier alles mee te maken heeft.
Wil je niet op de mailinglist van Vitale Waarden staan? Schrijf je dan uit via de link onderaan deze mail.

 

N.b. Wil je (ook) de mailings van het programma Afvallen zonder Dieet.NU ontvangen? Download dan meteen het gratis e-book! Daarna ontvang je automatisch mijn inspirerende blogs vanuit dit programma!