Vandaag is een speciale dag. Voor mij tenminste, en daarom wil ik ‘m voor jou ook graag speciaal maken. Eigenlijk gaat het om iets heel persoonlijks; vandaag is namelijk mijn trouwdag. Vier jaar geleden ben ik voor de tweede keer getrouwd, na een eerder mislukt huwelijk. Mislukt…. tja. Mijn eerste huwelijk was niet meer te redden, en wanneer er alleen nog maar sprake is van negatieve energie, verbaal (en helaas soms ook fysiek) geweld, drank- en drugsgebruik en weigering van hulp… en er zodoende een uitzichtloze situatie ontstaat, dan is scheiden de beste keuze.

Mijn eerste huwelijk was dus mislukt, maar mijn leven zeker niet. Sterker nog: ik heb van al die ellende onwijs veel geleerd. Over mezelf, en over mijn eigen angsten. De (noodzakelijke) keuze die ik destijds moest maken – ook en vooral in het belang van mijn kinderen – heeft een evenwichtig mens van mij gemaakt. Mijn leven is er in alle opzichten beter op geworden. Ook al kon ik dat destijds nog niet bedenken… want natuurlijk speelde er ook angst mee, juist óm te gaan scheiden. Dat betekende immers onzekerheid. But i did it.

Het maken van een definitieve keuze
Het wagen van die sprong in het diepe
Het nemen van een radicaal besluit

Soms weet je, en voel je aan alles, dat je iets moet doen. Dat je die radicale keuze moet maken.
En toch doe je het niet. Inderdaad, uit angst. En dus blijft alles bij het oude. Met alle ellende van dien.

Ik ontmoet veel mensen die het enorm moeilijk vinden om een sprong te wagen. Of om hun leven (lees: zichzelf) écht aan te pakken. Want ook dat vereist lef. Herken je dit? Dat je wéét dat je nu eindelijk zelf de regie moet gaan pakken, in plaats van afhankelijk te blijven van je partner, je ouders, hulpverleners of wie-dan-ook? Dat je voelt dat er nu écht iets moet gebeuren? Misschien ben je zelfs al wel de wanhoop nabij. Nee, je bent niet de enige…

Vier jaar geleden ben ik dus hertrouwd. Yep, met een andere man, of course 😉

Om dat te vieren en jou daar een klein beetje in mee te nemen, geef ik vandaag, 2 juni t/m a.s. vrijdag 4 juni, maar liefst 80% (tachtig procent) korting op de e-learning van Je Angst de Baas (normale investering €475). Dat is een aanbod dat waarschijnlijk niet meer terugkomt. Voor een schijntje van het normale tarief kun jij nu kennismaken met de BEZIELING-methode, waarmee je voor eens en voor altijd je angst de baas kunt worden.

Als je NU besluit om eindelijk écht aan jezelf te gaan werken dan is DIT je kans.

Wat je krijgt? Tien wekelijkse online lessen t.w.v. €400 inclusief 10 wekelijkse opdrachten.
Aan het eind van de training doen we samen nog een 1-op-1 coachsessie t.w.v. €75, waarin
ik je help om het e-ven-tuele nog aanwezige restje angst definitief op te ruimen.