Let op – Onderaan staat belangrijke informatie!!

 

Wat als je nou je hele leven al kampt met angst?
Als je als kind al bang was – voor andere kinderen, om naar school te gaan, om iets hardop te zeggen als je de beurt kreeg. Spreekbeurten waren al helemaal rampzalig. Of bang voor je vader, die soms zomaar ontzettend boos kon worden.
En later als puber – bang om je überhaupt in het openbaar te vertonen. Op de middelbare school – voor proefwerken en overhoringen. In je eerste baan – bang om nieuwe mensen te leren kennen, dat je fouten zou maken, dat je niet goed genoeg was. In relaties – dat je niet mooi, gezellig, lief of aantrekkelijk genoeg was. Misschien durfde je relaties niet eens aan te gaan, uit angst voor teleurstellingen. Of intimiteit.

 

Wat als je al vaak in therapie bent geweest, een hele batterij aan hulpverleners hebt versleten, het GGZ-gebouw wel kunt dromen. Cognitieve gedragstherapie, individuele gesprekken, groepstherapie. Na afronding van een traject vulde je positief gestemd de vragenlijst in. Ja, je was zeker tevreden, de therapie had absoluut geholpen! Je voelde je ook echt weer even wat sterker en dacht dat het dit keer wel ging lukken. Dat je nu wél van je angstklachten af zou komen, je had immers geleerd hóe je ermee om moest gaan!

 

Vicieuze cirkel

Maar na verloop van tijd merkte je dat je toch weer steeds angstiger werd. Oude, herkenbare gevoelens staken de kop op. Je trok je weer terug, vermeed contacten, verdubbelde je medicatie en nam ’s avonds wat vaker een glaasje extra. Om je na verloop van tijd te realiseren dat het misschien toch goed zou zijn om weer eens hulp te gaan zoeken…

 

 

 

Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel. Dit was mijn verhaal namelijk ook. En dat van veel mensen die ik heb mogen coachen en begeleiden. Wat ze je in de GGZ niet vertellen, is dat je méér bent dan alleen je emoties (vooral angst) en je gedachten, je ratio, je cognitie. Dat je met een cognitieve aanpak alléén slechts een deel van je probleem oplost. Want je kunt wel leren hoe je met je angst om moet gaan, maar op een diepere laag blijft die angst simpelweg doorsudderen. Na verloop van tijd – plop – komt je angst weer omhoog. Soms zelfs sterker dan ooit tevoren.

 

Het logge systeem…

En dan kom je wéér in de GGZ terecht. En krijg je wéér cognitieve gedragstherapie (CGT)  aangeboden. Want CGT is een wetenschappelijk bewezen effectieve therapie (“evidence based”). Onder andere door de positieve feedback van cliënten (die vragenlijst, weet je wel) vlak na afloop van de CGT. Voel je ‘m?
Tja, en zorgverzekeraars kopen alleen evidence based therapieën in – voor ‘angststoornissen’ (k..woord hè) is dat vooral CGT. Die wordt vergoed door je verzekering. Met als gevolg dat jij in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien.

 

Uit de reacties op mijn Programma en Traject merkte ik veel herkenning. Boosheid ook, op het logge systeem, de GGZ, die mensen jarenlang vasthoudt zonder dat ze echt verder komen. Of cliënten niet serieus neemt, slecht (of helemaal niet) helpt, ze soms zelfs vernedert. Ik kreeg ook een aantal gefrustreerde reacties, omdat mijn aanbod geld kost. En helaas krijg je (nog) niets vergoed. Ook al bied ik mijn Programma en Traject tijdelijk voor halve prijs aan, dan nog is het voor veel mensen een flink bedrag. Daar ben ik me van bewust, dat snap ik.

 

Ervaring

Daarom heb ik besloten om je tegemoet te komen. Want ik weet uit ervaring hoe het is om in angst te leven en dat dat je hele leven beïnvloedt, soms zelfs ruïneert. Dat je daardoor ook nooit echt verder komt in je leven, terwijl je eigenlijk zo graag wilt… Daarom wil ik een grote groep mensen kunnen helpen. Dat is mijn missie!

 

 

Concreet: ik heb besloten om een ‘lightversie’ van mijn programma te ontwikkelen. Een online training, inclusief opdrachten, voor een leven zonder angst. Een training waarin ik jou aan de hand van de BEZIELING-methode, stap voor stap, help naar een angstvrij bestaan.

 

De basis staat al; de methode is immers al ontwikkeld. Nu ga ik het alleen nog in een lichtere vorm gieten. Korter, met minder persoonlijke begeleiding, en daardoor goedkoper. Maar daardoor hoeft het niet minder effectief te zijn, want dat heb je vooral zelf in de hand. In deze training ga je heel doelgericht met je eigen angst(en) aan de slag. In tien lessen kun jij van je angst afkomen!

 

Unieke kans!

Omdat ik deze ‘light’-versie nu officieel lanceer, terwijl hij pas volgende maand klaar is, bied ik je meteen ook een unieke kans. Namelijk om deze training voor een belachelijk laag bedrag aan te schaffen. Terwijl hij al relatief goedkoop is!

 

Vanaf augustus bied ik deze ‘E-learning Je Angst de Baas’ aan voor €475 (ex btw). Jij kunt als “early bird” nu een korting krijgen van 60%. Daarmee betaal je tijdelijk slechts €190 (ex btw). Dit kun ineens, of in drie termijnen van €65 betalen.
Je moet dan dus nog wel even wachten tot de e-learning klaar is. Maar dankzij je geduld bespaar je veel geld. En bied ik jou een ideale, laagdrempelige manier om kennis te maken met de BEZIELING-methode. Waarmee jij je angst de baas kunt worden!

 

Op deze pagina lees je alle informatie. Ik hoop oprecht dat jij in jezelf wilt investeren, zodat je verder komt in je leven. Grijp deze kans!