Een maand geleden schreef ik een blog over de vraag: “Welk advies geef jij je jongere zelf?’ En dat naar aanleiding van een theezakje 😉
Over hoe je gevoelens als spijt, boosheid en angst kunt omzetten in positievere varianten. Nou is dat meestal natuurlijk niet ‘even aan een knop draaien’.
Maar er zit wel een belangrijke fundamentele les in… je vindt die blog hier.

Een vraag die er een beetje op lijkt, is de volgende:

“Wanneer je op je sterfbed ligt en terugkijkt op je leven, waar kijk je dan op terug?”

Zo’n vraag kan je leven transformeren. Waarom? Het zorgt voor bewustwording. Misschien ben je aan het eind van je leven blij met het leven dat je gehad hebt. Probeer het je maar eens voor te stellen. Terugkijkend op wat je gedaan hebt, de keuzes die je gemaakt hebt – of juist niet. Maar mogelijk voel je dan ook spijt. Want je had ook veel dingen graag anders gedaan, gehad, gezien. Je wordt geconfronteerd met verlies. Verlies van al die dingen, die je NIET gehad hebt of NIET beleefd hebt. Al die leuke dingen die je NIET gedaan hebt, omdat je gevangen zat in een web van angst. De vrienden die je daardoor verloren bent. Of de vriendschappen die je daardoor juist niet bent aangegaan. De reizen die je niet gemaakt hebt, terwijl je zo graag meer van de wereld had willen zien. De fijne relatie die je nooit gehad hebt. Je kinderwens die nooit vervuld werd.

Stel jezelf eens deze vraag.

En word je bewust van al datgene wat in je zit. Voel je wensen, je dromen, het leven dat je zou willen leven. Al die dingen die je wilt, en die je ook zou kunnen bereiken. Dingen die binnen jouw mogelijkheden liggen. Want echt: ‘if you can dream it, you can achieve it’. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor jou. Als je ervan kunt dromen, ligt het binnen je mogelijkheden. Alleen geloof je er nu nog niet in. Want je zit gevangen in angst. Angst die (onbewust) ook vertrouwd is, want dit is wat je hebt. Ook al wil je het natuurlijk niet.

Stel jezelf nog eens deze vraag.

Voel wat het met je doet. En maak dan een keuze. De keuze om vast te houden aan het leven wat je nu hebt, met angst en verdriet. Of een ander leven; een leven waarvan je stiekem alleen nog maar durft te dromen. Een leven waarin jij volledig tot bloei komt, zonder angst, onzekerheid en voortdurend negatieve gedachten.

Ik nodig je van harte uit voor een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Daarin vertel ik over het tien-stappenplan van de BEZIELING-methode en wat dit voor jou kan betekenen.
Zodat ook jij de shift kan maken.

Ik hoop van harte dat je kiest voor je ware zelf.
Alleen jij kunt die keuze maken.